Absolvent zná a v praxi dokáže použít tradiční technologie cukrářské výroby, současně s moderními cukrářskými postupy, které využívají nové suroviny, polotovary a nejnovější technologie. Umí vyrobit cukrářské výrobky dle technologických receptur, používat a obsluhovat strojní zařízení, posoudit jakost a vady výrobků. Profil absolventa je v souladu s kvalifikačním standardem pro danou dílčí kvalifikaci.
Datum | Místo konání | Cena | |
---|---|---|---|
25. 01. 2025 | Havířov, Karviná, Frýdek Míste | 9 900 Kč 9 900 Kč s DPH |
|
12. 04. 2025 | Havířov, Karviná, Frýdek Míste | 9 900 Kč 9 900 Kč s DPH |
|
20. 09. 2025 | Havířov, Karviná, Frýdek Míste | 9 900 Kč 9 900 Kč s DPH |
Firma: Aktivní život od A do Z