CUKRÁŘ, CUKRÁŘKA PRO VÝROBU ZÁKUSKŮ A DORTŮ

O kurzu:

Absolvent zná a v praxi dokáže použít tradiční technologie cukrářské výroby, současně s moderními cukrářskými postupy, které využívají nové suroviny, polotovary a nejnovější technologie. Umí vyrobit cukrářské výrobky dle technologických receptur, používat a obsluhovat strojní zařízení, posoudit jakost a vady výrobků. Profil absolventa je v souladu s kvalifikačním standardem pro danou dílčí kvalifikaci.

Volné termíny k přihlášení

Datum Místo konání Cena
21. 09. 2024 Havířov, Karviná, Frýdek Míste 9 900 Kč
9 900 Kč s DPH

Kdo vás bude školit?

Firma: Aktivní život od A do Z

Kategorie a štítky

DPH 198 Kvalifikační 160 Řízení 182 V praxi 77