Interní auditor ISO 22000 [HACCP]

O kurzu:

Bezpečnost při úpravách potravin je dlouhodobě citlivě vnímané téma. Nežádoucí popularitě se při tom lze snadno vyhnout
* stačí jen cíleně hledat problémy a odhalené problémy řešit. Jak postupovat při odkrývání problémů s ohledem na specifika v potravinářství je náplň tohoto kurzu

Volné termíny k přihlášení

Datum Místo konání Cena
15. 03. 2024 Plzeň 2 350 Kč
2 843 Kč s DPH
15. 04. 2024 Plzeň 2 350 Kč
2 843 Kč s DPH
15. 05. 2024 Plzeň 2 350 Kč
2 843 Kč s DPH

Kdo vás bude školit?

Firma: ISO-Chmelík

Lektor: Ing. Petr Chmelík
Absolvent VŠCHT, ústavu chemie potravin, praxe 20 let v potravinářství, od roku 1996 vedoucí národní referenční laboratoře pro mykotoxiny v potravinách, od roku 2002 poradce pro zavádění a certifikaci systémů podle norem ISO, autor HACCP řetězců TESCO, Delta, spolupráce na HACCP Penam.