Bezpečnost při úpravách potravin je dlouhodobě citlivě vnímané téma. Nežádoucí popularitě se při tom lze snadno vyhnout
* stačí jen cíleně hledat problémy a odhalené problémy řešit. Jak postupovat při odkrývání problémů s ohledem na specifika v potravinářství je náplň tohoto kurzu
Datum | Místo konání | Cena | |
---|---|---|---|
15. 10. 2024 | Plzeň | 2 350 Kč 2 843 Kč s DPH |
|
15. 11. 2024 | Plzeň | 2 350 Kč 2 843 Kč s DPH |
|
15. 12. 2024 | Plzeň | 2 350 Kč 2 843 Kč s DPH |
|
15. 01. 2025 | Plzeň | 2 350 Kč 2 843 Kč s DPH |
Firma: ISO-Chmelík
Lektor: Ing. Petr Chmelík
Absolvent VŠCHT, ústavu chemie potravin, praxe 20 let v potravinářství, od roku 1996 vedoucí národní referenční laboratoře pro mykotoxiny v potravinách, od roku 2002 poradce pro zavádění a certifikaci systémů podle norem ISO, autor HACCP řetězců TESCO, Delta, spolupráce na HACCP Penam.